Colofon

Stichting Wonenenzorg.nl i.o. heeft als doelstelling alle kennis op het kruispunt van zorg en vastgoed openbaar en kosteloos online te publiceren in een functionele databank. Door kennis te delen hoeft het wiel niet telkens opnieuw uitgevonden te worden, hetgeen de discussie over en ontwikkeling van de mogelijkheden op dit gebied hopelijk stimuleert.

De primaire doelgroep van Wonenenzorg.nl zijn mensen die beroepsmatig te maken hebben met de combinatie van zorg en vastgoed. Voorbeelden hiervan zijn bestuurders, beleidsmakers, juristen, bouwkundigen, veiligheidsdeskundigen, controlers, vastgoedmanagers, accountants, de overheid en corporaties.

Redactie

  • Bram Baselmans
  • Dennis Reijnders
  • Richard de Laat
  • Johan van Houwelingen

Bijdragen

De redactie is altijd op zoek naar professionals die bereid zijn om een kwalitatieve bijdragen te leveren aan Wonenenzorg.nl. Geïnteresseerden kunnen zich melden bij redactie@wonenenzorg.nl of één van de bovenvermelde redactieleden.

Wonenenzorg.nl staat onder redactie open voor iedereen die een inhoudelijke bijdrage wil leveren: een inhoudelijk artikel, gerechtelijke uitspraak of een model-document. Bijdragen kunnen worden verzonden naar: redactie@wonenenzorg.nl.

Sponsors

Stichting WonenenZorg i.o. voorziet in haar kosten dankzij de bijdragen van de volgende sponsoren:

Wilt u meer informatie over het sponseren van WonenenZorg.nl? Neem dan contact met ons op.

Contact

Voor vragen kunt u contact opnemen met:

Dennis Reijnders
e: redactie@wonenenzorg.nl
t: 030 263 50 72